Ska bara säga


... en sista sak!
Är de inte för gulliga?

En liten puss

Lördagskväll


En otroligt gullig och gammal bild på mig och en av mina bästa vänner Minell.

Minell har då kommit hem från åre nu. Äntligen, säger jag bara, har saknat henne! Tänkte ringa henne nu men det kanske inte är någon idé eftersom att mello har börjat och vill inte störa mitt i låtarna. Ringer henne imorgon, skulle jag tro. Just det, gissa vem som mer har kommit hem?! ADAM! Yes box, har saknat honom som attan. Men om du kollar kommentarerna, så ser du att magrutsgrabben "is back". Sitter och tråkar nu, orkar inte kolla på mellon ... Där nere sitter Gabbi och Alice. De skrattar och skriker om vartannat. Säkert åt mellon. Nu loggade jag nyss ut från msn, för den krånglade lite grann. Chattade med Adam, Malin, Elina och Johanna. Men nu fick jag ju tyvärr säga hejdå till de. Tråkiga msn, den är alltid knäpp. Jaja, nu kanske jag ska gå och vara lite social. Fast jag orkar inte. Haha, jag vet jag är världens lataste lilla Ellinor. I think. Men anyway, nu så ska jag nog be om våran laptop. Älskar, älskar, älskar verkligen den.
Hoppas ni får det bäst, jag älskar er!

/Puss

Usch väder idag

Skriver ner ett snabbt inlägg innan mammsen ska få datorn. Idag var jag ju i stallet, men usch vilket hemskt väder det är/var! Snöade och haglade, jag såg verkligen ingenting! Blev genomblöt, usch.
Men nu sitter jag och myser vid laptopen. Ska byta till den andra datorn snart, för som sagt ville mamma ha den här.
Nu har jag nyss ätit middag, lax. Älskar laxen som mamma och pappa gör. Den är så himla god!
Ja, men nu så ska jag snällt ge datorn, så ha det så bäst.
Skriver kanske sen, under Mellon.

Puss E

Från i somras, på min och Elinas fest - saknar!


Stallet today!

Idag ska jag till stallet och ha det mys. Vi har fortfarande Atlaz, men jag hoppas att jag kan rida Musse om inte Ella eller mamma ska göra det. Hihi, kanske ska tvinga Ella att rida Atlaz? Har inte ridit Musse på evigheter! Eller jo ... i tisdags ... men det är jättelänge sedan! Nu sitter jag i alla fall i vardagsrummet, med syrran min. Hon tittar på 7th Heaven, men jag har redan sett alla de avsnittena. Gick och la mig runt två igår, fast hann ändå inte se på Raymond eller Lizzie McGuire?
Kanske för att jag satt vid datorn och inte satte på förren halv ett typ. Men jag var ju inget trött, så lixom ... Vad ska man göra åt det? Jag vill att Erik ska komma hem förresten!! Han är i dalarna så nu kan jag inte webbchatta med honom på kvällarna. Men som tur är, så är han i samma grupp som mig och Ia på måndag, då träffar jag honom i alla fall. Adam är i den andra, fett sämst. Alle också! Vilken humor ska vi nu få höra? Ja just det, Eriks såklart. Snygg Erik, hahahahaha!
Anyway, nu ska kollar jag runt på lite bloggar. Mest de där som står på blogg.se, det är rätt skoj! Vill också stå där, hihi.

Love E


Min storasyster!


Du är världens bästa storasyster, det vet du väl om? Tack för att du alltid finns där för en och för att din humor är världens mest knäppa och korkade. Du är den bästa personen på hela jordklotet, i hela universum, Ella. 
Jag älskar dig storasyster. 

/Din lillasyster

Kväll för mig själv


Nu så ska jag ha en mysig kväll med mig själv och ingen annan. Tänkte kolla lite på 7th Heaven, Raymond och Lizzie McGuire. Skönt, säger jag bara. Imorron så tänker jag be pappa skjutsa mig till stallet runt 12, så kan inte lägga mig hur sent som helst idag, då orkar jag inte upp imorgon. Gabbi kommer säkert också åka då, om inte hon åker tidigare. Hon är ju som hon är, min kära syster. Nej jag skojade bara. Hon är världens bästa storasyster, vare sig hon vill det eller inte.

Sweet dreams, i love you all!

Visst är hon söt?


Innan jag skriver ett sista inlägg så måste jag bara lägga in den här bilden på Amanda.
Du är verkligen en solstråle gumman och jag älskar dig. Det här är min absoluta favoritbild på dig, honey.

Puss

Centrum med E & M

Shululu bloggen. Idag har det varit en heldag i centrum med Martin och Ia. Det började med att jag gick till Elina (med lite vägbeskrivning, jag ringde henne minst fem gånger under tiden) och då så satt hon och babblade med Martin i telefon. Jag hälsade grattis till honom för att han lyckades komma upp klockan halv nio idag. Fast senare sa han att det var för att hans mamma väckte honom. Men i alla fall, så mötte vi Martin någon timme senare, vid busshållplatsen. Efter det så gick vi in ett litet dag, lyssnade på idol skivan och jag försökte logga in på Ia's dator utan att hon märkte något, men det gjorde hon såklart. Efter det så började vi traska neråt mot busshållplatsen igen, eftersom att vi skulle till hc. Men då ringer Ia's pappa och säger att han kan skjutsa oss. Sedan när en blå bil körde förbi så trodde smarta Elina att det var hennes pappa så hon höll på att börja vinka och ropa (Så sa hon när Martin kom också. Typ såhär: Där är Martin! Ne det är det inte ... Jo! Ne ... JO DET ÄR HAN!) men som tur var så såg hon att det inte var hennes pappa.
Efter det fick vi skjuts till hc och där gick vi mest runt och tittade i olika affärer. Elina tvingade in oss till Wedins, där hon matchade väskor med Martins ögon (stackarn) och sedan så var vi inne på kicks, där Martin började stinka parfym eftersom att han sprutade ut lite för mycket (och tänkte blanda två, vilket resulterade i att han bara fick en massa parfym på handen).
När vi hade gått runt i massa olika affärer, babblat och flummat (mest i Elinas fall skulle jag tro, men även jag var allvarligt flummig) så började Elina springa iväg. Då ropade jag till henne att springa till donken, eftersom att jag var hungrig och då kunde vi ju lika gärna jaga henne dit.
Men först sprang hon in på BR och då såg vi det fantastiska erbjudandet:
Jag är definitivt, ABSOLUT INTE ironisk. Host. Jag har bara en förkylning. Host, host.
Men efter att vi sett det fantastiska erbjudande bestämde Elina sig som tur var att springa in på donken. Då sprang vi efter henne och bestämde oss för att äta lite (ja, vi var ju på donken? MCDONALDS!!!!) så jag bad Martin att beställa åt mig för jag var lat och ... ja, okej, bara lat. Då gjorde han det om han fick en cheezeburgare. Det fick han, den kostade ju bara tio kronor. Men ojojoj, vad kära Martin och Ia är roliga! För gissa vad jag får när de har beställt? EN HAPPY MEAL!! Herregud, vad lycklig man blir. En sådan har man ju inte ätit på år. GRRRR! Plus att jag fick en liten gosedjurshund till. Fattar ni? EN GOSEDJURSHUND! Visseligen en liten som vi först dränkte i vatten och sedan kastade Martin upp den på någons balkong, men i alla fall. Jag säger det bara: GAAAAAH!
Jaja, jag har ju humor som tur är. Så glad blir man. Okej, jag kände för att mörda de. Men på ett snällt sätt, tro mig! Jag menar, jag känner för att mörda Ia flera gånger om dagen. På ett mycket humoristiskt sätt. Tro mig.
Efter allt detta på donken (MCDONALDS!! GAH!) så köpte också Elina en glass. Den åt både jag, hon och Martin. Glass är gott och det var en extra god glass. MCFLURRY! HAHAHA!
Sedan då? Då gick vi till scenen, "dansade" lite och jag blev ÖE enligt de två. Det är då överseriösa Elli. Då de båda var mycket oseriösa när de sa det, eftersom de egentligen menade att jag inte är seriös. Underbart.
Sedan så kastade vi snöbollar på varanndra. Eller njeee ... Elina sprang iväg för de, jag kastade lite och Martin kastade. Vi försökte också träffa papperskorgen med de. Jag var bäst! Okej, jag fuskade, men jaja ...
Efter ett tag behövde Ia gå på toa (IGEN!!! Tror jag?) och då skulle vi tillbaka till donken (McDonalds!) så medan hon var på toa hade jag och Martin barrkrig. Eller alltså, de där små ... trädbarkbitarna som ligger i olika saker på donken (GAAAAH) de kastade vi på varanndra. Och kom på en ny sport. Och Elina tog lååååång tid på sig (när jag senare frågade varför så sa hon att hon fixade håret, det är min knäppis det).
Efter en lång dag i HC så tar vi bussen hem. Jag vinkar hejdå till de och väntar tills stationen jag ska av på. Går hem, äter och sitter vid datorn. Shohej, nu sitter jag här. Kom hem för ungefär två timmar sedan.
Plus att jag kom på lite humor från idag. Martin sa att om han inte kände oss, så skulle han tro att vi var fulla. Då började jag och Ia att gapskratta. Hehe.

Långt inlägg, JAG VET.
Ingen pallar läsa, så här är lite bilder istället:

(Jag vet. M: anmäl mig. E: mörda mig.)

(Vi ser ju vem det är? Elina, min knäppis.)

(Från min - grr - Happy Meal förpackning. Yippie.)

(Glömde jag säga att vi verkligen gillade isskulpturerna? I think.)


Puss på er alla


Idag


Oj, vad vit jag blev på den där bilden!

Nu sitter jag och tittar på disney channel. Snart ska jag äta lite, fixa mig och sedan börja gå mot Elina. Eller, jag ska vara där runt ett, så jag har inte så bråttom. Fast först måste jag ta ut ur diskmaskinen också ...
Men sedan när jag är oss Ia så ska vi ta bussen som går typ tjugo över ett, eller halv två. Något sådant, eftersom att vi ska träffa Martin i HC klockan två.

Puss

Min dag


Hej alla söta läsare! Nu sitter jag efter en dag i stallet. Först tog ju jag och Gabbi bussen till ett ställe, där vi gick av och gick en mellan lång bit. Sedan fick vi skjuts av Lambie's ägare, tackar! Jag mockade Atlaz box, Gabbi Musses och sedan fixade vi med deras mat och lunchpåsar. Ingen ridning blev det idag, kan hoppas att jag får rida på lördag och söndag.  Efter ett tag kom också mami till stallet med världens sötaste hund, Mandel. Man blev jätteglad av att se honom, Gabbi och jag hade ju känt oss lite elaka som lämnat honom där hemma. Men Mandel var överlycklig, (ja, efter att jag och Gabbi hade bortsat, kratsat hovarna och fixat Musse och Atlaz med täcke och kittet) när han sprang på ett fält. Han snodde mammas vante och sprang omkring som tokig. Han var verkligen urgullig kan jag säga. Imorgon ska jag och Elina kanske in till centrum för att träffa Martin där. Men just nu sitter jag och tittar på 7th Heaven. Ska fortsätta med det nu, ha så skoj nu alla gulliga läsare! Hoppas ni får en mysig kväll.

Puss från mig

26 februari


Jag och Carro i tisdags. Vi flummar lite.

Just nu sitter jag i soffan och chattar med Cissa och Erik. Det är skoj. Jag och Erik diskuterar olika blogg designer som man kan ha. Nyss chattade jag med Cicci, jag saknar henne redan. Ska ringa henne i helgen, vi kan diskutera bloggen vi kanske kommer skapa där vi kommer ha som en pratshow. Hoppas vi lyckas, vi vill bli kända bloggare såklart. Men snart ska jag och Gabbi till stallet. Mys! Vi ska ta bussen och sedan gå en liten bit. Vi tar hand om Atlaz några dagar också eftersom Sarah är bortrest just nu. Jag ska mocka Atlaz box, han bajsar inte lika mycket som Musse, haha! Sedan så ska vi ju fixa maten och vänta på mamma som kommer komma typ klockan fem? Men det är ju skojigt att vara i stallet hela eftermiddagen, så det gör ingenting. Nu tittar jag också förresten på 7th Heaven (första säsongen). Älskar den serien. Fast den eller OTH, så blir det nog OTH. Aja, nu ska jag kolla klart!
Ciao och mjau!


Hos Cicci


Cicci och jag är heta.

De två tuffingarna!

Vi börjar bli lite ... avlånga?

Man har ju humor!

Snygga man är alltså.

Nu sitter jag här hos Cicci. Ska tyvärr inte sova över, men ska stanna läääänge. Just nu sitter vi och tittar på Harry Potter, den femte filmen. Cicci och jag är lite Harry Potter galningar, men allra mest Cicci om jag ska vara ärlig! Innan satt vi och diskuterade Harry Potter, när vi åt lunch. Vi åt pizza och det var gott. Fast det var ananas på min och ananaser har något emot mig! (Tro mig, det stämmer ...) Sedan tänkte vi kanske äta pannkakor. Fast det kändes konstigt när vi nyss ätit en bit pizza. De två P:na. Efter att vi hade ätit lunch så flummade vi lite framför datorn genom att ta några knäppa bilder. Några är där uppe. Sedan spelade vi in några skumma filmer, fast då lägger vi inte ut här, hehe! Annars så har vi varit på en liten "promenad" hem till Joanna, för att mata hennes hamstrar eftersom att hon är i Uruguay (stavning?) just nu. Jag ramlade jättemycket i backen och som jag sa till Cicci "mina fingrar känns helt döda!!". Fast Cicci skrattade mest åt det.
Nu sitter Cicci vid den andra datorn! Japp, vi är lite onormala. Vi sitter brevid varanndra med två olika datorer. Vad sociala vi är mot varanndra, eller hur? Jaja, nu ska ska jag gå och ha jättekul med min bästa vän Cicci.


24 februari

Shohoo bloggen !
Efter att jag kommit hem från Ia så kom ju Carro efter ungefär en halvtimme.
Först så satt vi mest på mitt rum och jag tittade klart på sista avsnittet på den sista boxen på One Tree Hill, andra säsongen. Jag är helt kär i One Tree Hill. (Jag vet, jag är kär i många saker; Nick Jonas, OTH, Erik & Adam ...)
Carro ritade lite på min tavla och sedan så försökte hon på sig sin blogg design men det blev ingen skillnad.
Erik då! (http://www.benskyddstejpen.blogg.se/) Han har värsta blogg designen. Erik är typ proffs på att designa nu!
Men i alla fall, när Carro och jag hade tittat klart på OTH så tog vi lite mellis också. Efter det så tänkte vi se på film och då bestämde vi oss för "Poltergeist", Faktiskt läskig om jag ska vara helt ärlig. Rekommenderar att se på den, fast den är väldigt seg några gånger. Men läskig var den! Perfekt skräckfilm, enligt mig i alla fall.

Sedan åt vi middag och kollade lite till på teven.
Carro åkte hem runt åtta och nu sitter jag och chillar vid teven, samtidigt som jag
webbchattar med Snygg Erik.

Love you all!


"What tha häkk!"


Skrev inte igår, eftersom att jag var upptagen med stort u. 

Haha. Igår så var jag i alla fall i stallet på förmiddagen, vi åkte dit klockan tio på morgonen och jag hade vaknat 09.41 så jag fick ju stressa lagom lixom -.-' ... Min frukost fick jag äta i stallet, så jag tvingade Gabbi att sitta där med mig eftersom att jag inte vill sitta ensam i sadelkammaren (eller snarare rummet-fullt-av-skåp). Mamma stod och babblade där utanför med Lambies ägare. Sedan så gick jag och Gabbi och hämtade vår lilla isbjörn Musse. Han stod där så snällt och Gabbi tog honom medan jag "underhöll" Smart och Atlaz så att inte de skulle få för sig att rymma när Gabbi öppnade grinden. När vi hade gått med Musse till stallet så var det  ... mocka, fixa, greja, borsta, kratsa. Ni fattar. Sedan sadel och träns. Kort sagt: vi fixade Musse. Sedan red Gabbi lite på paddocken. Efter att vi varit i stallet, så fick jag skjuts av mammsen direkt till Ia. Vi satt vid teven, hon tänkte på Martin, jag skrattade åt henne. Normala grejer. Efter det så gick vi hem till mig för att hämta mina sova över saker, för jag skulle sova över hos Ia. Efter det åt jag middag där och jag och Elina började gapskratta av en sak som hennes mamma sagt, för alltså Elina bara "Ja, jag tänker inte träffa Martin men vi ska gifta oss!" och Elinas mamma bara "Jaha, så du ska alltså säga såhär: Amen Martin, vet du vad? Jag vill inte träffa dig men vi ska gifta oss! Ja, lixom what tha häkk, det går ju!" och jag och Elina började verkligen garva så tårarna rann och de andra bara "Hmm? Har vi missat något?". Haha, oh my god vad vi skrattade!
Men efter att vi sedan glott på teven, kört singstar med Ludde (Ia's lillbrorsa) så ringde Ia Martin. Sedan la de på? Sedan ringde Martin till henne? Skumt, men aja. De ska visst träffas på fredag i centrum och jag ska följa med.
Sedan pratade Elina i alla fall med Martin i evigheter ... Jag somnade ju nästan.
Men jag och Elina tittade på tv:n på Ia's rum till klockan elva. Inga bra program, fett oseriösa? Trista! Fast okej, lite kul när vissa fick damp på det där "A Shot At Love" eller något med någon Tila.
Aja sedan somnade vi rätt tidigt, runt 1. Båda var väl trötta efter att ha pratat så länge. Hehe. På morgonen vaknade vi klockan åtta (eller snarare: JAG vaknade då) av att Molly hoppade runt på madrassen jag låg på och ryckte mig i håret. Och gissa vad som hände? Sedan KISSADE hon på min sovsäck! GASH, BARA WHAT THA HÄKK?!
Haha, men Molly är ju en söt liten mops så henne går det ju inte och vara arg på ... Ia's mamma tvättade min sovsäck sen, tack! Man vill ju inte ha en nerkissad sovsäck, haha. Eller vill du? Varsågod, pröva någon gång!
Till lunch gjorde jag och Elina korv med bröd. MUMS! (eller gjorde och gjorde, stekte och tinade ...)
Snart kommer Carro hit!

Puss

Elina ser lite flummig ut.


Kväll hos mommo & moffa

JAG ÄLSKAR DEN HÄR LÅTEN!

Nu har jag slutat tjata om Nick Jonas och ska istället tjata om hur det var hos mormor och morfar.
Jo det var faktiskt helt OK. Rätt roligt. Mina två småkusiner (Nisse & Jojjo som Gabbi säger) är väldigt galna. Haha de är också BB (Bråkbröder). Gabbi och jag var med de under tiden som hon inte smsade och låtsades ha "det är synd om mig för att jag är fast här" (förlåt Gabbi). Jaja, det var rätt skoj att vara med de. När man jagade de med kameran och när man skrattade åt de för att dem lät lite roligt. Det var god mat som det alltid är när man kommer till mormor och morfar och efterrätten (prinsesstårta) var också god. Men väldigt ... maffig. Ja, ni vet hur prinsesstårta smakar ... Vi kom hem för typ tjugo minutrar sedan och nu sitter jag i Gabbis rum med Gabbi. Hon sitter vid den nya datorn så jag får sitta vid pappas! Grr, hon snodde den bästa. Hur ska jag nu kunna webbchatta med Erik? Fast han är inte inne tyvärr ... 
Webbchattade med "Snygg Erik" hela kvällen igår. Det var skitskojj. Men nu sitter jag och chattar med min ängel IcaPica.

Puss och kram skumbanan!

Nick Jonas


Kan man vara hetare? Jag är så kär man kan bli i Nick Jonas!
Ja, egentligen är jag kär i hela bandet Jonas Brothers, men i alla fall.
Har du någonsin sett någon sötare? Jo just det, Adam och Erik klart.
De får väl också elva på en skala ett till tio. Fast Nick kanske får tolv ...
Nej nu skojade jag bara, A & E. Jag älskar ju er såklart, då måste ni
få mycket högre ... Haha, fast Nick är sååååå söt! OMG VA SÖT HAN ÄR!
Jaja, nu ska jag sluta tjata om Nick och återgå till normala saker. Som ...
Se om Erik är inne på MSN! (Adam är i fjällen ... typ)

Puss på er (speciellt på Nick Jonas ...)
(Ja just det, Erik och Adam med!)

Söndagsmys i stallet


En liten bild på mig och Elina från i fredags när vi flummade loss.


Jag sitter fortfarande och fryster. Huh, var i stallet nyss. Red ut med min nioåriga lilla bästis (mening snodd från Gabbi men sant så sant). Tidigare så mockade vi (jag och mamma) Musses box, fixade hans mat, hämtade Musse och fixade honom. Det var rätt mysigt att rida ut förutom att det var SÅ kallt! Trodde jag skulle frysa ihjäl.
Senare idag så ska vi till mormor och morfar för morfar fyller år. Det ska bli kul, mina småkusiner ska också komma. Kan ju leka lite med. Vi kommer säkert äta mycket mat och mycket efterrätt. Kanske sitter vid datorn där. Får se.
Igår var förresten E.M.D och Molly Sanden bäst, enligt mig. Lyssnade inte så noga på de andra låtarna för jag satt och webbchattade med "Snygg-Erik" så länge. Snygga Erik alltså! Hahaha.

Just det, gissa vem jag ska träffa på onsdag? Och sova över till torsdag?
OM DU GISSADE PÅ CICCI SÅ HADE DU RÄTT, YAY!
Längtar dit!
(Cicci hoppas det var OK att jag snodde den här bilden på dig)

Visst är de fina?

Håkan Hellström


Jag är kär i Håkan Hellströms låtar nu.
Jag lovar att om Erik och Adam var här så skulle de gapskratta åt mig.
Erik som alltid vet de senaste låtarna och Adam som sjunger de med honom. 
Haha något sådant ... Men jag kan inte rå för att jag är helt kär de Hellströms låtar nu ...
Så Erik och Adam om ni läser detta: jag har inte blivit knäpp ;D <3 ...

Lördag med Musse


En bild på världens finaste häst, Musse. Inte tagen idag!


Först och främst vill jag säga tack till alla gulliga kommenterare. Älskar kommentarer, så tack tack tack!
Annars så har jag tillbringat resten av den här dagen hos Musse. Vi skulle lasta in honom i transporten efter att vi hämtat honom från hagen och fixat maten. Då lastade vi honom, det gick i alla fall bra. Han blev väl lite mutad av maten där inne. Gabbi och han skulle rida i ett ridhus som låg ungefär tjugo minuter från stallet. Det var lite kallt, men jag filmade ett tag med pappas filmkamera och Musse och Gabbi var duktiga. De red inte så länge eftersom att de bara skulle pröva nu kan man säga ... Men Musse har ingen kordination för han blev svettig. Jaja, efter att vi varit i stallet lite (min och Gabbis nioåriga bästis var inte där tyvärr!) så åkte vi hemåt. Fast först svängde vi förbi Vivo (eller Vi som det typ heter nu) och köpte lite godis! Eller lite, väldigt mycket kanske ... Gabbi har nyss stuckit nu, för hon ska hem till Alice och sova över där.
Tråkigt för mig, jag som ville vara med min storasyster!
Ha det bäst, puss på min häst.

Tittar på 7th Heaven


Money, money, money ...

Varför jag har en bild på lite pengar där uppe?
Jo, kära läsare, jag har ingen anning. Kanske för att jag just nu känner att jag saknar pengar. Elina gick nyss, det var ju lite tråkigt. Vi satt och glodde på One Tree Hill (andra säsongen) hela morgonen. Sedan drog jag upp rullgardinen och allt Elina säger är "Åh herregud vad ljust det blev!". Det lät ju lite kul, eftersom att hon låg på madrassen med täcket över huvudet. Annars så sitter jag och tittar på 7th Heaven (första säsongen) som vi har köpt hem. Jaja nu ska min syster ha datorn, så det är bara att snällt lämna över den vackra bärbara datorn som jag vill älskar. Haha, vi hörs väl senare då ...


Kväll med Ia


Där är min käraste Ia. Hon står med sin tjokkis väska som hon och jag säger.
Just nu tittar hon och jag på OTH (One Tree Hill) Andra säsongen. Annars så chattar vi med Erik och Adam, älskar de. Elina älskar Adams magrutor och Eriks smajl, annars så är hon lite AGGRESIV mot de, haha! Jaja, jag och Elina kommer typ sitta vid datorn och glo på OTH hela natten ... Kanske blir något mer blogginlägg, jag får se!
Aja nu ska vi sticka, måste glo lite på Lucas (egentligen Chad Michael Murray) och lite på den andra snyggingen James Lafferty ... OMG, what hotie guys. Kär kär kär kär kär kär kär kär kär kär kär kär kär.

Puss från oss

I måndags när vi badade


Simon älskar glass.

Gissa vem det är? :D<3

Choklad, Coca Cola och Adam. Vad gulligt.

Huddinge hallen.

Snart kommer tusen bilder på mig och Ia som vi ska ta.

Pusspuss


Bilder från flottsbro


Mina grabbar, Adam och Erik, såklart! Tagen på bussen.
Visst är de söta?!

Mina och Eriks skidor, i sittliften. Haha.

Från sittliften.

Visst är Adam gullig?

Minell dricker festis!

David, jag, Adam och Erik.
Gullig va?

Har många fler bilder men orkar inte ladda upp alla ...

Flottsbro med polare igår


Jag och Elina hälsar "Happy Birthday" till den som fyller år ... (a)

Har inte skrivit på ett tag, för som jag sa förut så har ju datorn kraschat ...
Men gissa vad? Igår var jag i flottsbro med mina grabbar (Erik, Adam och David), och mina sötnosar Ia, Ica, Minell & Carro! Ja, Nilla, Nora och Sandra med såklart. Det var i alla fall skitkul och alla som skulle till flottsbro hade sovmorgon, så himla skönt! Klockan kvart över nio skulle man vara vid skolans parkering. På morgonen så sov jag lång tid! Sedan så ringde jag Carro. Men sedan så ringde Minell på min mobil! Så då sa jag att jag skulle ringa upp till Carro. Sedan när jag pratade med Minell i mobben, så ringde Ia på hemtelefonen! Haha och Ica smsade också precis då ... Thihihi.
Efter ett tag så fick jag skjuts av pappa hem till Ia. Hon stod och tog på sig ytterkläderna. Själv såg jag ut som en muppig anka i mina täckisar (weah täckisar som jag skrev till Ica). För täckisarna var inte ens mina ... Haha, de var min brorsas!
I bussen på väg dit så satt jag med Ica, Minell, Ia och Carro. Vi satt vid ett bord, för bussen var fett lyxig! Annars så satt Nilla, Sandra och Nora vid bordet brevid. Busschaffisen hette Roffe, han var coolish. Efter ett tag kom också Adam, David och Erik ner. De hade varit uppe för att glo lite på tjejer. Yngre tjejer dessutom! HAHAHA, nej jag skojade bara. Adam, Erik och David - hoppas ni fattade att jag bara skojade ;D<3 ...

När vi hade kommit fram så sprang alla runt omkring som halshuggna kycklingar (fast jag har aldrig sett halshuggna kycklingar, men det är nog ingen trevlig syn ...). Adam var en av de som hade haft på sig pjäxor på hela vägen. Vad söt han var i sin halsduk, pjäxorna, täckisar, skidglasögon och hjälmen. Nästan så jag blev kär i honom (igen) ... (Elina instämmer, förutom kär-biten).
När alla hade hyrt sina skidor och snowboards, så började vi att traska mot backarna. Men tyvärr när vi hade gått, dragit och släpat oss fram till den första backen vi skulle ta, barnbacken (man måste ju värma upp?!) så visade det sig att liften var avstängd! Man fick ju lite damp då, som ni kanske förstår.
Först så åkte vi ankarliften, men varken Carro eller Elina hängde med! Elakingarna! Nej jag skojade, de kanske var lite nervösa inför backarna.
Åkte i familjebacken, i två andra backar och så ... Sittliften var skojigast! Någon som man satt med var "direktör" eller "sheriff" det var den som skulle ta upp grejen man hade skidorna på och som gjorde så man inte ramlade ner.
Jag, Ica, Erik och Minell lurade Adam (som satt i liften framför med David) att hans stav ramlat ner, för en stav hade ramlat ner! Fast det var inte hans ... Haha, han gick på det. Adam, du börjar bli lite lättlurad! *bara skojar* (IGEN)
Det var i alla fall jätte skoj och alla skrattade, tramsade, flamsade och hade världens bästa! De som åkte till Romme kan INTE ha haft det bättre än vi, vi hade ju värsta lyxbussarna med, med neonljus, bord och sedan hade vi två toaletter på bussarna! Värsta lyxvarningen, eller hur?!
Hade en så mysig dag! Hoppas det blir så någon mer gång. Har bilder i massor, måste bara ta USB-sladden hit ... Fixar det sedan när pappa kommit hem, så ni får bilder någonstans senare idag!

Nu sitter jag här med Elina. Vi har flummat med webben, snackat om hennes stora kärlek och trixat och fixat ...
Senare så ska vi väl ... chilla? Ska fråga om hon kan sova här idag, även fast det kanske inte blir filmkväll idag.

/Puss och kram från Elli

Jag som flummade igår runt elva? :o
Därför ser jag lite trött ut kanske ...

Jag och Elina sitter och ... flummar.

Oyeah. Elli goes lerfigur.

Vinter kalla vinter ...



Har inte bloggat på ett tag för min dator har kraschat ... Jag vet, bara jippi?
Men jag tänkte skriva lite om dagarna då, ofcourse.

Måndag: Först satt vi ju i skolan, den dagen berättade jag ju lite om. Men efter plugget så stack jag, Simme, Kevvan, Adde, Ia och Ica till bussen för vi skulle ju åka och bada! Men först köpte jag min kära korv som jag längtat efter så mycket i gulan. Annars så satt vi på bussen med våra saker. Massor av bilder kommer, så fort jag lyckas sätta in min sladd i någon dator ... Men jaja, på bussen så träffade vi på en snubbe som vi inte snackade med men som vi kände igen. Vi var de enda på hela bussen som lät! Det var skoj. Ica såg någon från sin gamla klass utanför bussen så då typ vinkade hon till honom och sedan sa hon "Kolla! Honom känner jag!" eller något sådant och alla vi fem (plus Ica då) vände sig mot fönstret. Haha, han såg jätte förvånad ut så som vi glodde!
Vi hade skoj när vi kom fram. Gick upp till trapporna, hade charader och så. Jag härmade Carrobarro med ett "Åååh, han är så mjuk och fin och gullig och söt ...", alla visste att det Carro! Hon snackar ju alltid så om sin lilla Nassepasse.
Sedan hade vi hinderbana. Jag var sämst! Haha nedå ... Thihi. Adam typ sprang på mindre än sex sekunder?! Eller om det var Kevin.
Inne i badhuset hade vi så skoj som man kan ha. Skojade, knuffades, ruschade och skrattade jätte mycket. Jag gick inte förresten sex för pappa skulle komma och hämta mig och Elina kvart över.
Min dag slutade lyckligt. Förutom att datorn kraschade då ...

Tisdag: Skoldag. Tråkigt, tråkigt, tråkigt. Men efter plugget så gick jag hem. Senare på kvällen så var jag i stallet. Jag red Musse och mamma red Lambie. Gabbi gick brevid. Men Lambie fick värsta nervösa attacken och började bocka och galoppera och allt! Mitt på vägen typ! Det var läskigt! Men Musse var lugn som värsta lugna hästen. Han gjorde INGENTING. Gulliga Musse pusse!
Sedan hade vi kvällsfodring, alltid lika mysigt!
Ja juste grattis på Nelle som fyllde år igår! Grattis på dig sötis :D<3.

Onsdag: Todaaaay. Sitter i typ sexåringarnas grupprum? De har datorer så daah. Haha skoja.
Vi har SO som vanligt. Aja sitter ju med min knäppa Elina ;D. Då kan man ju inte vara ledsen. Bara om hon snackar om hennes och Martins förhållande!! Haha ne jag skojade bara (a). Igen.
Är sur på Erik och Adam ...
Snart ska jag och Ia ha våran filmkväll <3.

/Pusspuss

Två bilder från i söndags med Minell och Carro.

16 februari

Sitter i plugget med Ia. Gissa vad vi jobbar med?! Jo juste, SO -.- ...
Det är himla tråkigt, men jaja ... Idag var det förresten något bråk verkar det som, alla var ledsna och så ... Det hade visst inträffat på idrotten och jag vet vad det handlar om men jag orkar inte förklara det i bloggen. Läs Ia's blogg om ni är intresserade, haha. Hon har såklart INTE nämnt några namn, hon skrev bara lite kortfattat (www.misssolander.blogg.se). Ojuste, ni måste fråga henne om hennes lösenord på bloggen. Aja, annars så orkade jag inte vara kvar i klassrummet när några satt och grät och allt var "sorgligt". Så jag gick in i grupprummet. Efter ett tag kom Adam. Sedan Erik. Sedan Alle. Sedan Simon. Ingen av de pallade väl lyssna längre ...
På lunchrasten annars så var jag Minell, Erik och Adam. Det var skoj. Vi gruppkramades lite. Ja just det sorry Ida (a). Det var inte meningen att säga det, eller hur jag ska säga <3.
Nu ska jag och Elina jobba vidare (?), fast nja ... Hon skriver i sin blogg. Säkert om killen hon dumpade som hon fortfarande är kär i xD<3 ... Hon är ju som hon är, knasbollen. 
Efter plugget ska jag åka bada med Ica, Ia, Adam och Simme. Den andra Simme ska kanske också med ;D ... 
Kevvan ska kanske också med, fast jag venne ... 
Det ska i alla fall bli skit skoj!

Puss  

HOT ELLI


HOT ELLI, CRAZY MINELL, SEXY CARRO!

Det är jag det, fattar ni? Haha.
Idag så har jag varit med grisarna Minell och Carro. Minell är CRAZY MINELL och Carro är SEXY CARRO!
Vi var och badade. Det var skitkul i alla fall. Först så gick jag hem till Minell runt kvart i elva på morgonen men då så var Carro på sin innebandy så Minell och jag hade redan badat i ungefär en halvtimme innan Carrobarro kom. Då lekte vi lite på en dum apgrej som inte ville stanna kvar! Ja okej, det var ett aphuvud på den, ingen apgrej ... Jaja annars så ruschade vi i ruschel kanan! Det var jätte skoj! Vi lekte, skvätte, körde kull, skojade och stojade! Vi badade i ungefär två timmar. Sedan gick vi upp. Efter det så skjutsade Minells mamma hem mig och Carro, men sedan klockan tjugo över fyra så ringer Minell mig. Då undrar hon om vi kan göra något. Det kan vi såklart. Då kommer hon hit, fast innan duschar jag. Sedan så tar vi lite kort och tar på oss min lejon mask och min flod häst mask ... (a)
Efter ett tag kommer Carro hit med. Sedan dansar vi, sitter vid datorn och dansar, sjungar och skojar. Det var därifrån Hot Elli, Crazy Minell och Sexy Carro kom ifrån. För jag började sjunga "Hot Elli, Hot Elli, Hot Elli", fast det egentligen skulle vara "Hos Elli, hos Elli, hos Elli". Jaja, det blev bra!
Om ni vill ha fler detaljer gå in på http://www.nassescarro.blogg.se/ (Carrobarro's blogg).
Nu gick de hem för strax en timme sedan. Nu gör jag min läxa, snyft och snyft!

Kram från lilla E


Jag som inte ens är blond!

Har du...

[x] sprayat hårspray i ögat?
[x] trasslat in ditt hår i hårborsten?
[x] gått in i en lyktstolpe?
[x] fått tuggummi i håret?
[x] fastnat med tungan i ett räcke på vintern?
[ ] slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?
[x] missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?
[x] trampat barfota på en igelkott, geting eller en tagg?
[x] tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärt om?
[x] slagit dig på fingret med en hammare?
[x] råkat trycka på stängav-knappen på datorn?
[x] snubblat på en fotboll?
[x] gett kattmat till din hund?
[x] kallat en lärare för mamma eller pappa?
[ ] stoppat in en cigarett åt fel håll i munnen?
[ ] fått IG på fler än fem prov ?
[x] sprungit på ett litet barn?
[x] gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?
[x] tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?
[x] frågat vart din mobil är när du håller den i handen?

Summa: 17

0-5 - du är inte blond!!
6-10 - ganska blond!!
11-15 - du är jätte blond!
16 eller mer - du är så blond man kan bli!!


GLAD ALLA <3 DAG

Idag är det ju alla hjärtans dag och det är ju mysigt. Började dagen med att titta på tv, Disney Channel för att vara exakt. Som tur var så var Zack och Cody's ljuva hotelliv då, Dylan och Cole Sprouse är hur söta som helst. Men jaja, efter det så slötittade jag på tv:n och efter ett tag satte jag och Gabbi på filmen ... Tusan, jag har glömt vad den hette. Allt jag kommer ihåg var att Zac Efron var med i den, att den handlade om hästar och att den var väldigt tråkig ... Zac spelade en kille som hette Patrick som var femton år, bodde på landet och spelade baseboll. Men han ville rida derby egentligen, fast hans pappa ville att han skulle spela baseboll. Blablabla.


Vem av de väljer du? Björn eller Zac?

Annars så har jag pratat med både Minell och Carro i telefon idag. Imorgon ska ju vi åka och bada, det ska bli jätte roligt.
Men nu sitter jag och tittar på One Tree Hill, älskar det! Ska se hela första säsongen nu och på någon gång i veckan nu så kommer den andra säsongen vi beställt. Skönt och bra tycker jag.
Snart ska jag se Mello (melodifestivalen). Hoppas det är några bra låtar.
Sa jag förresten att jag var i stallet idag? Det var jag ju i alla fall. Så skönt. Gabbi mockade och jag snackade, sedan fixade vi Musses mat. Mamma fixade Lambie's. Vi tog in Musse och Smart också.

Kram från E;et


Hundar i massor


Detta är då filmen jag, storasyster, mamma och storebror tittar på just nu.
Hur mysig som helst, men nu tänker jag på hunden Gabriel ... <3

Jag Manda Ica Minell Stoffe Carro är hjältar!

Det är faktiskt 100% sanning! Vet ni varför? För att vi räddat en hund!

Denna dag var en helt vanlig skoldag först. Först verkade Minell och Carro lite sura (?) på mig, men som tur var så var dem inte det! På rasten stack jag och Elina ner till någon parkering där nere, för Elina skulle hämta en choklad ask (till sin hemliga vän) som hennes mormor kom med. Påväg dit så aktade vi oss noga för att halka, våran skola är rena isbanan nu! Ja men efter att vi hämtat choklad asken så gick vi upp igen och då verkade rasten vara slut? Efter det hade några råd men eftersom jag (som tur är) inte går på råd för jag tycker det är urtrist så hade jag och några andra eget arbete. Satt brevid Pea som försökte lösa några EUROPA-frågor, jag försökte hjälpa henne men jag är inte så duktig själv då, hehe. Sedan kom Adam och han och jag skulle planera att han skulle fråga Minell och Carro om de var sura på mig men det behövdes ju inte för på basrådet så började jag babbla med Minell och så ...
Vi fick också våra Alla <3 Dag presenter från våra hemliga vänner! Jag gav den goda noblessen till Flisan. Hon gav den hon köpt till Simon G som var hennes hemliga vän.
Den som var min hemliga vän var Simon I - min bästis! Haha, kramkalas! Av honom fick jag gelehjärtan och ett jätte snyggt kort av honom. Tack Simon, du är bäst! Mums, de var jätte goda har några kvar så ska gå och äta några snart ..


Annars så hade vi rast efter det. Jag Minell Carro och Ia gick ner till fotbollsplanen för vi skulle spana in grabbarna. HAHAHA, nej jag skojade bara! Hehe, om typ Minell, Carro, Ia, Erik, Lisa, Simon, Adam eller någon annan i klassen läser detta så skojade jag bara. Jag har ju redan ett par grabbar. ADAM OCH ERIK! (Arisco & Ericco).
På fotbollsplanen kom några ner också, Pea Manda och Ica kom efter ett tag med! Jag spelade lite fotboll, sprang runt med mina knäppisar Minell och Carro och glodde på alla.
Minell lyckas trassla in sig i fotbollsnätet och Carro sprang och kramade ett träd. De är ju för knasiga eller hur? Jaja, de är söta ändå de puckona! (Ta det som en komplimang, såklart! <3) Fast det var lite synd om Carro annars, för hon fick en boll i ansiktet stackarn! :( Men det blev bra i alla fall!


Men det allra mest spännande som hände var att när alla hade gått upp, för att det ringt in, förutom jag Manda Stoffe Ica Minell och Carro så såg vi en hund där uppe! Den sprang vid gång vägen, helt ensam! Ingen ägare kom och ingenting! Minell kände också igen den, för hon hade sett den vid Vivo för bara någon vecka sedan! Alla vi sprang upp och visste inte vad vi skulle göra! Vi snackade och trodde att den rymt eller att ägaren skulle komma, men ingen kom! Då tittade vi vad den hette för det stod på dens halsband och den hette Gabriel :)<3 Den var så söt och vi kunde inte lämna den fast vi skulle gått in. Vi visste inte vad vi skulle göra, men sedan såg jag att det såg ett telefon nr på kopplet med! Vi ropade på en av våra lärare som vi brukar ha ibland och hon är en riktig hundälskare för hon har en hund så hon ringde numret och gav hunden Gabriel en liten godis. Han var supersöt, en golden retriver skulle jag tro. Så len och mjuk och jätte fin!
Vi stod och väntade med honom i kanske två timmar! För vi bad en annan lärare att ringa dit man skulle men han kom ingenstans så han kopplades bara vidare och vidare men TILL SLUT så kom han någonstans! Men ingen verkade ha möjlighet att hämta hunden, men vi stod och väntade som sagt. Till slut när vi nästan skulle sluta så var det en mamma som skulle hämta sin son som pratade med läraren och sa att hon kunde skjutsa ner hunden till gulan. Vi sa hejdå till Gabriel, vi kommer sakna honom! Han var så söt och fin och han tittade efter oss i bakrutan :( <3 ...
Gabriel kommer alltid vara den bästa golden retrivern :)<3


Puss från E


Toppendag med Flisan


Där är min lilla Lisa och lilla jag!
Idag var jag med Flisan som ni ser på rubriken (Flisan=Lisa).
Vi hade askul! Först efter skolan så sprang vi uppför isbacken till bussen och vid busshållplatsen så träffade vi Ica och Ellen. Nora var också där, vi åkte med de till Vivo och centrum, där vi skulle gå av. (Ica och Nelle skulle av vid vivo och jag, Flisan och Nora skulle av vid centrum). Där sa vi hejdå till Nora och sedan fortsatte vi mot Coop. Vi skulle kolla på grejer till våra hemliga vänner. Min är Flisan, haha! Fast hon vet om det så hon valde också själv kan man säga. Hon har en snubbe i vår klass (kan ju inte säga namnet) och då köpte hon samma som jag köpte till henne :) ... Perfekto till alla.
Detta köpte jag: en jättefin grå prickig väska (Lisa köpte en rosa prickig), fruktnappar, halstabletter, noblesse till Lisa (hemlig vän ju) och sedan ... inget mer tror jag? Har glömt, har minne som en guldfisk. Jaja vi hade skoj och gick lite till H&M, för Lisa skulle köpa något till sin lillasyster. Jag tittade runt lite där hittade jag ju väskan! Den är jätte söt!
Senare åkte vi hem med bussen till Lisa vi snackade lite och jag tyckte hon sa "Måsveavägen" jag bara "????" och hon bara "Ja MÅSVÄGEN" jag bara "ahaaa..." Så smart är jag alltså! Vi kom i alla fall hem till Lisa, åt lite mineral soppa (nja okej det kanske var mineralis ... jaja något på m), satt vid datorn och Lisa har skaffat blogg! www.lillaslisa.blogg.se.
Spana in den! Om ni vill såklart. Kom hem för någon timme sedan, mamma hämtade mig och vi skulle till Vivo där träffade jag på Hanna. Måste vara med henne nästa vecka, bäst jag snackar lite med henne.

Kramisar / Ellinor

Halsfluss på gång?


Jag bjuder på mitt vackra ansiktsuttryck!

Idag blir det ingen dans för mig. Mår apdåligt, näsan rinner, kan knappt prata för att jag är så hes och samtidigt så är mina läppar helt röda och torra ... Ja för att säga det helt klart - jag mår helt BLÄ!
Vill gärna vara frisk till imorgon, därför skippar jag dansen. Ska kanske (om allt går igenom planerna) till centrum med Flisan imorgon. Måste bara ringa henne sedan och "checka" lite saker ikväll. Fast jag tror hon är i stallet nu, så jag ringer lite senare. Ja, jag undrar vad jag ska göra de här två eller tre timmarna innan mamma och Gabbi kommer hem ...
Önskar jag var med Erik och Adam, men mamma ville då att jag skulle gå hem och då gick det ju inte lixom.
Nu måste jag låtit himlans sur på dem, förlåt för det Arisco och Ericco ...

Yes, de loggade in på msn. Sådär ja, då var det bestämt att vi skulle göra något nästa vecka istället. AHA! De dumpar mig för Alle! Nej jag skojade det var ju faktiskt jag som inte kunde göra något. Jaja. Adam och Erik vill typ bada nästa vecka? Never med den här halsen! Hoppas jag blir frisk till lördagen för på söndagen ska jag, Michelle och Carro åka och bada. Skit också om jag är sjuk då! Inget bad för mig i så fall ...

Nu ska jag chatta lite mer med knasbollarna.
- Ericco

 - Elliioo

 - Arisco

Kan man bli hetare?!
 


ICA ÄR FÖRÄLSKAD

JAG VET DET ÄR WONDERFUL!!
ICA MIN ICA PICA LINGON ... ICA IGEN ÄR FÖRÄLSKAD!!!
Toker är förälskad!
Men i vem? DET SÄGER JAG NEVER EVER PEVER :D
<3333333333333

(a)

Icapica'n min!

Baddagen


En urgullig bild på Mandel! Dagen förra torsdagen när jag var med Flisan.
Idag kan man lugnt säga att det Baddag med stort B.
Det började som en vanlig dag i skolan, förutom att min kära syster Gabbi tog mina skor för de var mycket bekvämare eftersom att hon gjort illa foten. Grr. Jaja, hennes skor var sjukt snygga i alla fall ...
Efter skolan stack alla ner till busshållplatsen, alla riktigt sprang! Inte alla då, utom de som skulle med.
Ja juste en sak bara innan jag berättar om det så ska jag säga att jag tycker synd om min galna bästis Minell som kände sig febrig så hon gick hem! Hoppas du mår mycket, mycket bättre!
Tillbaka till badet då. Jo de som var med var ... Simon I, Simon G, Ericco, David, Nico, Elina, Milan, Ellen, Nora, Joel, Amandii och såklart jag Carro och Ica. (Jag Carro och Ica är ju alltid med!) Om jag har glömt någon så säg till!
Alla sprang som sagt ner till busshållplatsen, stojade och skrek. Sedan så vet ni vad jag kommer på precis när vi sitter på bussen? Jo att jag har glömt badkläderna i påsen i kapprummet! Åh!
Som tur var så har jag ju schyssta vänner, tack igen Milan och Elina för att jag fick låna (fick låna Elinas puma shorts och Milan hade två bikini överdelar som tur var för mig så fick låna en av de). Tack, tack, tack!
Aja, det var skitkul i badhuset! Alla knuffade ner varanndra i en pool, körde kull, åkte i ruschelkanan och stojade och skrattade. I LOVE U 5D!
Nu chattar jag med min älskling Minellsan, min sötnos Ica och den .. öhm .. SNYGGASTE Ericco ofc :).

BADGALNINGARNA VI SES NÄSTA VECKA!
/EElliis


Min skidresa

Innan jag skriver om min toppen dag så måste jag skriva om min Hassela resa!
Från den 6/2-9/2. Den var helt WONDERFUL.

Fredag: Gick upp halv nio. Tio skulle vi köra iväg, men jag hann ju byta om till ett par gråa SSS och en röd mysig GAP-tröja. Gabbi spelade lite Bouble Trouble och jag skrattade åt henne när hon förlorade. (Visste ni att hon spelar mycket bättre när man spelar Jonas Brothers för henne?).
Klockan tio så satte vi oss i bilen (jag, mamma och Gabbi). Läser, skrattar och pratar. Äter lite godis och så spelar jag in några filmer på Gabbi då hon säger med väldigt konstig röst "Hallå, hallå". Jag har en konstig storasyster men hon är bäst ändå.
Någonstans runt tolv och ett så stannar vi till vid en McDonalds. Dags att få lite energi av skräpmaten som jag tyvärr älskar. McNuggets och pommes frites. Älskar, älskar, älskar. Mamma klagar på att jag tar för mycket ketchup, jag håller då inte med! Ketchup innehåller ju tomat, tomat är nyttigt, då borde ketchup vara nyttigt. Punkt.
Men efter ett väldigt långt tag är vi framme (Gabbi och mamma behövde stanna till och handla först också!). Klockan är kanske fyra eller halv fem.
Vi åker till stugan efter att vi fått nycklarna i receptionen.
Slappar ett litet tag, men runt klockan sex så tar vi bilen ner till backarna och hyr ett par skidor, pjäxor och hela kittet.
Åker ner till backarna. Vi tar ankarliften, tyvärr upp till en röd backe, kanske inte vad man vill börja med efter en lång paus från skidor. Klarar backen med nöd och näppe, flög av ett tag men jag måste ju skryta lite och säga att jag känner mig rätt duktig.
Sedan åker vi ner till en grön backe, kanske lite för enkel. Jaja, senare sätter jag mig i värmestugan och chattar med Ericco. Han vet hur han ska pigga upp någon! Carro var förresten lite rolig för jag svarade ju lite enstavigt och kort eftersom att jag skrev på mobilen när jag var i backen. Då skrev hon "Är du sur?" och jag svarade "NEJ, jag är i skidbacken!" haha Carro bara "OJ FÖRLÅT!!!!". Stackarn trodde hon störde mig.
Men Erik fick mig att ramla när han skrev "ramla", haha!
Dagen slutar med att vi somnar runt halv elva - elva. Innan har jag också ringt Elina, i pausen till Let's dance. Skoj!

Min packning.

Jag sitter i bilen och flummar med choklad.


Lördag: På lördagen så väcktes jag av mamma och Gabbi skulle jag tro. Då var klockan runt halv nio. Klockan tio skulle vi med transportliften så vi satte på oss våra skidor, pjäxor ... Ja ni förstår - hela kittet! (Jag ser ut som en fluga i mina skidglasögon -.-). Aja, transportliften var helt OK, men ibörjan fick några snubbar (eller en kille och tjej i 20-årsåldern då), de kommer fram och startar liften. Liften går skitsegt så jag hinner chatta med min mobil och ta lite kort.
När vi väl är framme i backarna och har åkt ett tag så vilar jag lite, åker igen och sedan går vi in på hotellet för att äta lite lunch! Efter det så åker vi lite (jag åt pommes frites och korv). Vi åker ett tag i två blåa backar, två röda (en som heter störloppsbacken ...) och i barnbacken och i långsvängen. (Grön och blå). Roligt!
På kvällen tittar vi på Melodifestivalen. Jag vet inte om jag tycker att något bidrag var så bra ... Hm.
Jaja, somnar sedan vid halv elva eller tio och sover en god sömn.


Gabbi i skidbacken.

Hehe där är då jag.

Jag matchar min "skid-outfit" väldigt bra, tycker ni inte?

Söndag: Denna dag åker vi inte lika mycket som de andra. Ett litet tag och sedan är alla trötta. Mest en slappardag då vi sover i soffan ett tag och läser lite grann. Senare så går vi till receptionen och köper en FRIDA-tidning, Min Häst och ett Bävern Benny nyckelband (jag ville faktiskt ha det). Sedan traskar vi hemåt i den jobbiga snön.

Utsikten kan man inte klaga på!

Måndag: Hemåt. Vi städar, slappar, läser och sedan kommer "städ inspektören". Vi går en liten promenad innan och tar lite foton. Det var jätte fint där och snön var ju verkligen tjock!
Sedan bär det av hemåt. Äter på McDonalds. Måste skräpmat vara så gott?
Kommer hem runt 4. Min första tanke är då ... "MANDEL!" Den söta vovven möter hos i dörren.

ÄNTLIGEN HEMMA!


Ericco & Arisco

Jag orkar inte riktigt blogga ordentligt om mina dagar, utan jag gör det imorgon.
Nu skulle jag bara nämna lite kort att jag har de bästa som man kan ha då, Erik och Adam.
De är bara bäst, det ska de veta! Fast det vet de redan men jaja. Pössmunk på er två!
Haha jag är verkligen lycklig som har er som vänner, knäppisar!

/Elliioo Ft. Arisco & Ericco

Jag ser ovanligt ... Uppblåst ut? Nja mer rädd. 


5 februari

Bloggtime! Idag har jag varit med Lisafisa. Hihi, nej nu skojade jag bara! Men jag har i alla fall varit med Flisan idag. Innan var det ju skola, men då hände ingenting speciellt. På storyline redovisade jag, Manda, Viktoria och Ida om våra australiska djur, det gick väl rätt OK.
Det var också elevens val, haha ... Jag och Joel skrattade lite åt det då, men allt vi gjorde var att läsa då.

Men efter skolan gick jag och Flisan hem till mig och först gick vi ut med lilla Mandel. Han ville inte ut först, så vi fick tvinga honom. Jag blev fett irriterad på honom, thihi. Vi gick inte så långt, ingen orkade, det är ju värsta ovädret där ute!
Eller nja kanske inte riktigt, men herregud. Det är snart mars och april, men det snöar NU? Var var snön på julafton? Varför kommer den nu? Det kan man ju undra.
Men tillbaka till när jag och Flisan var med varanndra i alla fall. För ungefär tjugo minuter sedan åkte hon hem. Innan hade vi bakat kladdkaka (den blev jätte mumsig men också väldigt mjuk, haha. Fast jag och Flisan älskade den men den var lite för mättande kanske, eftersom att vi knappt orkade så mycket). Fast att vi inte orkade så jätte mycket kanske berodde på att vi slickat skålen innan då! Haha, choklad is love.
Flisan och jag kittlade också varanndra (se: hon kittlade mig så jag gapskrattade och hon tyckte det var skitkul). Stackars mig! Vi målade också varanndra i ansiktet, jag tycker faktiskt jag gjorde jätte fint!
Vi tog lite foton och tittade lite på tv:n. Var med Bollan, som hoppade upp på bordet! Han är ju galen den kaninen!
Vi åt hamburgare och pratade lite. Försökte öva lite engelska med.
Imorgon ska jag iväg till Hassela klockan tio på morgonen. Skönt att komma iväg och skönt att missa skoldagen. Ne nu var jag ju lite dum. Hihi.

/ Love from E

One Tree Hill



Jag ÄLSKAR One Tree Hill.
Det är seriöst den bästa serien!
Ska köpa alla säsonger, jag måste.

Love from
/E


3 februari

Har glömt att skriva på ett tag ...
Haha eller a, ni fattar va?
Dagarna har gått som de brukar,
igår så var jag med Elina knasbollen.
Vi skulle egentligen plugga men orkade inte,
så vi slappade i soffan, "slogs" om filten (haha)
och var allmänt lata. Annars så tittade på One Tree Hill,
den bästa serien som finns! Elina och jag typ avgudar den.
Efter det satt vi ett litet tag vid datorn och så ... Sedan så kom
Ia's pappa runt halv sju då, så då stack hon, snyft! Annars så fick
jag damp på kopieringsmaskinen när jag skulle kopiera en sak till
min läxa. Haha men till slut så var alla läxor färdig gjorda och jag kunde
pusta ut! Gick och la mig runt elva, dumt gjort jag vet!
Men anledningen var att jag spelade Bouble Trouble med min syrra.
Vi var inte så duktiga. Eller snarare såhär då: JAG SUGER PÅ DET.
Idag då? Jo som alla andra dagar så gick jag upp pigg som en lärka och sjöng
medans jag gjorde min och alla andra i familjens frukost.
Nej så gick det defintivt inte till! Dagen började med att jag släppade mig upp, fast
först ville jag inte släppa ifrån mig täcket -.-' ... Men när jag såg att klockan var kvart över
sju fick jag bråttom och drog på mig ett par gråa SSS-byxor och en blå t-shirt.
Stack till plugget, prata med polarna. Elina har gått och blivit kär. IGEN.
 För typ trehundraelfte gången!
I en som heter Olle. PPP. Hahaha.
Aja efter plugget var jag Minell Carro och Ia. Gick till gulan, godis love!
Senare gick jag hem och vi åkte till stallet, mamma syrran och jag!
Det var USEK-möte. Jag är vice ordförande.
Nu chattar jag med Minell Carro Ica och Adde.
SNART ÅKER JAG TILL HASSELA! YAY!
Puss

(haha det där är en SKITGAMMAL bild på mig Amanda Carro Minell och Ia.
Sorry tjejer att jag la ut den men jag hade bara den på den här datorn (a).)


En sista sak!

Tack för alla söta kommenterare.
Jag älskar kommentarer!
Här kommer de senaste då:

Postat av: Vendela

sööta bilder :)<3

2009-01-31 @ 16:30:20
 
Postat av: barro

HIHIHI ! nej mamma sa att vi inte kunde köpa en gris :( BUHUHUHUUUUUU! :(

2009-02-01 @ 16:15:15
URL: http://carronittiosjua.blogg.se/
 
Postat av: Adam =)

hejsvej;)
"jag vill ha en gris?" ;o
fin fina bilder :D

pöss <3
2009-02-01 @ 19:25:12

Postat av: Adam =)

hejsvej;)
"jag vill ha en gris?" ;o
fin fina bilder :D

pöss <3
2009-02-01 @ 19:26:34

Postat av: PORNIE

men vad sööt :)

2009-02-01 @ 19:35:52
URL: http://knowles.blogg.se/

TACK ALLA KOMMENTERARE! NI ÄR BÄST!

Natti natti!

Tänkte bara natta bloggen. Haha nej men nu ska jag faktiskt ta och lägga mig för jag är hemskt trött och imorgon är det ju faktiskt skola. Direkt klockan åtta ska vi börja gå mot ett ställe där vi ska åka skridskor. Det låter ju mysigt om man nu kan åka skridskor vilket jag INTE kan! Alle och Stoffe är typ proffs på det eftersom att de går på hockey, de kommer säkert retas! Förra gången klassen var och åkte skridskor i Kungsträdgården så gick det inget bra för mig ju. Jaja, imorgon kommer det gå bättre. I "värsta" fall kanske jag "råkat" glömma skridskorna. Sådant är lätt hänt!
Som sagt ska jag alldeles snart lägga mig, så att jag orkar upp imorgon. Men annars idag så efter att jag gick hemåt från Carro och sedan någon timme efter det så ringer Minell och undrar om jag kan göra något. Då sa jag ju ja, för Minell är ju en galen gris! Hon kom i alla fall hit och vi tittade till Bollan lite, men det stinker kaninbajs där ute -.- ... Haha, bäst jag ber någon annan städa buren åt mig. Jag vet, det är maffigt ondskefullt. Senare så brottades vi lite och skämtade. Jag satte på mig gorilla-masken och hon clownhatten. Sedan bytte vi, som Minell sa "Men Elli, vem är egentligen apan här?!". Vi tog lite fina foton också och hon spelade in mig när jag sjöng väldigt (inte ett dugg) seriöst på "Jag såg mamma kyssa tomten". Senare så gick vi ut, runt 5 för vi tänkte allt att nu ska vi gå till skolan och åka! Carro skulle egentligen också följt med sedan, men hon kunde tyvärr inte. Men jag och Minell gick dit och jag hade mina täckisar på. Kände mig som en vaggande mupp anka som jag sa till Minell. Eller om jag sa "Aj, jag känner mig som en muppig anka". Något sådant var det i alla fall!
Annars så var det många småkillar och deras tränare som sprang förbi där medan jag och Minell fnissade. När Minell såg de hade hon skrikit "ELLI NER!" och jag hade "rullat" ner för backen och fnissat. Haha. Men småkillarna var mest intresserade av isbackarna, en sa till och med "Gud va lyxigt för de som går här, de har ju värsta isbackarna!". Minell och jag sa sedan till varanndra "Ja verkligen lyxigt, när man måste ha HJÄLM på sig för att åka i de!". Vi åkte i backarna, tog kort på varanndra, gjorde illa oss och skrattade mycket i ungefär en och en halvtimme. Halv sju behövde båda gå hem, då bestämde vi oss för att skaffa advokat.
På hemvägen ringde Minell mig för det var visst läskigt att gå upp för backen. Själv gick jag förbi de läskiga "GRÖNA HUSEN" och kände mig nervös. Eller inte. Annars ringde Gabbi på hemvägen och jag sa "Ja, jag är hemma snart" eller något i den stilen. Medan jag också pratade med Minell ... Det är svårt att förklara!
Väl hemma drog jag av mig de tjocka täckisarna och kände för att sova lite. Men icke sa Nicke. Då var det matdags och tyvärr inte korv och makaroner utan någon röra jag inte riktigt vad det var. Nej nu var jag elak! Det smakade faktiskt helt OK. Sedan fick jag ju lite choklado efteråt, så jag borde nog vara nöjd.
Men nu ska jag faktiskt gå, min äppeljuice är ju uppdrucken! Och ajajaj, jag har fått ett munsår!

Kramar

Där tittar jag fram!
Ica = Toker
Jag = Glader
Carro = Blyger


Helgen

Sådär ja, nu är jag hemma. Sov ju hos Carrobarro i lördag. Vi såg på en massa filmer som kommer här nedanför och skojade lite. I början ringde vi Minellsan och Carro var Berta. Jag var visst Berta nummer 2. Då blev jag förvånad. Jag som trodde jag heta GnetaFneta! Sedan visade det sig av en galen gris att hon är Greta. Den galna grisen pär alltså.
Annars så gjorde vi lite saker och skrattade, skojade, pratade och åt massa godis & chips. Det är gott med godis & chips ska jag bara säga er. Carrobarro tog in Nasse och kramade nästan livet ur honom. (Den galna grisen pär sover och snarkar). Nasse var söt och gullig. På msn skickade Minell massa roliga bilder, skickar de sedan. Annars så chattade vi med Adam och han tycker Nasse är cool. Ja, där har han ju rätt. 
Men sedan la vi oss på natten och Carro och gjorde en special bädd. Först min madrass på golvet. Sedan drog Carro ner sin madrass, men det var jätte hårt. Så vi fick lägga massa täcken och kuddar under den så att det blev mjukt. Jag undrar hur Carro sov inatt ... Själv hade jag en skön liten bädd där brevid. (Den galna grisen glor). 
Vi pratade lite grann, innan jag helt plötsligt blev så trött, så! Då så tänkte vi nog båda två "Ne, nu tar vi och säger god natt!". Det var väl runt 2-tiden skulle jag tro. Om jag inte har gått och blivit dum mellan dagarna. (Den galna grisen börjar bli sömnig för att den galna grisen har tråkigt).
Nästa dag så såg vi på ännu en liten film och hade det skönt. Annars så spelade vi lite "The Sims" och gjorde en väldigt sminkad familj. Hahaha. (den galna grisen skrattar inte). 
Nu är det dags att tralala. (den galna grisen trallar glatt!). Förresten så följde Carro mig till Vivo sedan så sa vi adjö till varanndra och jag gick hem. 
Pratade lite med Minell i telefon sedan, men var för trött för att följa med till stallet. 
Det var lite tur för den galna grisens, hur? Jo den galna grisen brevid, sade då "NEJNEJNEJ, det var ingen tjej, det var en ung pojk som tog godis från en stork!". Vi ser allihopa hur världen kan gå, när man släpper lös grisar två och två.

Filmerna jag hade med:  

  • John Tucker must die
  • Mamma Mia
  • Sleepover
  • Mean Girls
  • She's the man
  • Mitt liv som popstjärna


Min favoritbild på en galen gris.

En annan gris och en annan favoritbild. (Fast enligt den på bilden så är hon
en fin kanin precis som ... andra kaniner).


RSS 2.0