Vinter kalla vinter ...



Har inte bloggat på ett tag för min dator har kraschat ... Jag vet, bara jippi?
Men jag tänkte skriva lite om dagarna då, ofcourse.

Måndag: Först satt vi ju i skolan, den dagen berättade jag ju lite om. Men efter plugget så stack jag, Simme, Kevvan, Adde, Ia och Ica till bussen för vi skulle ju åka och bada! Men först köpte jag min kära korv som jag längtat efter så mycket i gulan. Annars så satt vi på bussen med våra saker. Massor av bilder kommer, så fort jag lyckas sätta in min sladd i någon dator ... Men jaja, på bussen så träffade vi på en snubbe som vi inte snackade med men som vi kände igen. Vi var de enda på hela bussen som lät! Det var skoj. Ica såg någon från sin gamla klass utanför bussen så då typ vinkade hon till honom och sedan sa hon "Kolla! Honom känner jag!" eller något sådant och alla vi fem (plus Ica då) vände sig mot fönstret. Haha, han såg jätte förvånad ut så som vi glodde!
Vi hade skoj när vi kom fram. Gick upp till trapporna, hade charader och så. Jag härmade Carrobarro med ett "Åååh, han är så mjuk och fin och gullig och söt ...", alla visste att det Carro! Hon snackar ju alltid så om sin lilla Nassepasse.
Sedan hade vi hinderbana. Jag var sämst! Haha nedå ... Thihi. Adam typ sprang på mindre än sex sekunder?! Eller om det var Kevin.
Inne i badhuset hade vi så skoj som man kan ha. Skojade, knuffades, ruschade och skrattade jätte mycket. Jag gick inte förresten sex för pappa skulle komma och hämta mig och Elina kvart över.
Min dag slutade lyckligt. Förutom att datorn kraschade då ...

Tisdag: Skoldag. Tråkigt, tråkigt, tråkigt. Men efter plugget så gick jag hem. Senare på kvällen så var jag i stallet. Jag red Musse och mamma red Lambie. Gabbi gick brevid. Men Lambie fick värsta nervösa attacken och började bocka och galoppera och allt! Mitt på vägen typ! Det var läskigt! Men Musse var lugn som värsta lugna hästen. Han gjorde INGENTING. Gulliga Musse pusse!
Sedan hade vi kvällsfodring, alltid lika mysigt!
Ja juste grattis på Nelle som fyllde år igår! Grattis på dig sötis :D<3.

Onsdag: Todaaaay. Sitter i typ sexåringarnas grupprum? De har datorer så daah. Haha skoja.
Vi har SO som vanligt. Aja sitter ju med min knäppa Elina ;D. Då kan man ju inte vara ledsen. Bara om hon snackar om hennes och Martins förhållande!! Haha ne jag skojade bara (a). Igen.
Är sur på Erik och Adam ...
Snart ska jag och Ia ha våran filmkväll <3.

/Pusspuss

Två bilder från i söndags med Minell och Carro.

Kommentarer
Postat av: Arisco Ft. Ericco

men vi är ju vänner? vi (L) dig :)



we löv ya!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0